Dan före dan x 20

December har startat med en rasande fart, redan den 4:e idag. Med alla "barnen" hemma är det fullt hus och ett organiserad kaos med stort K. Precis som jag vill ha det!
Hallen svämmar över av skor, tvättmaskinen går dygnet runt och det rycks i kylskåpet mest hela tiden. Huset är åter igen fullt av röster, skratt, liv, svordomar, kortspel och dataspel.
 
Själv avslutade jag min fotokurs i måndags, det har varit väldigt roligt men kanske inte gett de som just jag sökte. Nu får jag fortsätta på egen hand och ev. se om det finns någon privat kurs man kan ta framöver.
Detta blev mina avslutningsbilder.
Lucky och hans hemskolning funkade inte med så mycket folk i huset, svårt att vara tysta och inte störa så idag har han åter börjat i skolan. Det är jätteskönt och jag hoppas det kommer fortsätta så här. Jag kör upp honom på fm och sedan stannar han så länge han orkar. Tror det blir bra för oss alla med lite miljöombyte och ibland får man bara sätta ner foten och bestämma åt honom. Han tycker det var väldigt tryggt och skönt att bara vara hemma, men då får man pusha lite och uppmuntra honom till att prova något annat/nytt och denna gången gick det vägen. Vi är så tacksamma för all hjälp vi fått men lika tacksamma att komma in i lite rutiner igen.
När han var i skolan passade jag på att få lite julshopping gjord, så nu är jag i princip helt klar. Härligt!
 
Taylor och jag försökte få upp den nya belysningen på framsidan men det var lättare sagt än gjort, blev inget bra med andra ord, så jag får göra om det imorgon. Först blev det för stora bågar som såg ut som jättesnoppar, sedan blev det för täta bågar.😂
"Gör om gör rätt" Ja, något i den stilen, fortsättning lär följa.........