Tisdag kväll

Så var snart denna dagen slut. Har inte fått gjort mycket av de jag skulle, men det hör tyvärr till vanligheterna nuförtiden måste jag säga...... måste skärpa till mig!!!
Har massor  (ja en hel del iallafall) som måste fixas nu i dagarna. Presenter till alla födelsedagsbarnen, returnera byxor, köpa div. som står på min lista & städa!
Vi var ute & gick med hundarna när plötsligt Bella bara ramlade ihop, hon "snodde" runt på rumpan & kunde inte röra sina bakben. Det såg inte bra ut & hon skrek när man tog i henne. G fick bära hem henne. Hon verkar bättre nu men haltar en aning, får se vad som händer imorgon. Tråkigt att hon inte är riktigt på hugget, hon är ju bara 3 år, men beter sig som gammal.

Djursjukhuset i Slöinge

Igår spenderade Bella & jag hela 3 timmar på Djursjukhuset i Slöinge. De vände ut & in på henne & tog alla möjliga prover & bilder men kunde inte hitta något. Vi väntar svar på ett sista prov men efter det får vi se vad vi ska göra. Hon mår ju "bra" men är överviktig,har stela bakben & får svårt att andas ibland. Får fortsätta med dietmat & motion.

L var på hörselkontroll också, lite bättre denna gången, men vi får köra en koll till tyckte "hörseldamen". Han satt mest & flinade & bajsade lite under tiden, jag låtsades som om det regnade.........:)

Stor sol hjärta jag!

En helt underbar dag idag! Solen sken och man kunde verkligen sitta och njuta! Ändrade till sommartid inatt, så nu följer ett par dagar av trötta barn och även vuxna.......  G kom hem från Sälen men alla armar & ben i behåll.
James Bond-Casino Royal-har precis börjat så nu måste jag kolla.